.

.

Lóg Ruha, Táskák Tárolására Ruhadarab Rack, Lógó Ruhát Fedél Cipzár Áttetsző Porálló, Vízálló az Öltöny kabát Kabát Ruha

Lóg Ruha, Táskák Tárolására Ruhadarab Rack, Lógó Ruhát Fedél Cipzár Áttetsző Porálló, Vízálló az Öltöny kabát Kabát Ruha

Ügyfél értékelése:

HUF 1619.10
Összeg
Készleten

Könnyű HozzáférésCipzár nyitó teszi a szél, hogy vegye ki a ruhát, inkább, mint hogy az egész fedelet, hogy a rack, a ruhák porvédő célja áttetsző stílus, amely lehetővé teszi, hogy könnyen megtalálható, bolt ruházat.Magas Minőségű Anyagból-Ezt a ruhát függő tároló zsák a szekrény kiváló minőségű, szellőző, savmentes PEVA.Más a nylon, valamint vászon, jó a levegő, savas-ingyenes könny-rezisztens, hogy tartja az elem ingyenes, orrdugulás.Szekrény táska szervező lehet akasztani a standard szekrény rod, dupla ruhafogas, szekrény, tároló doboz, szekrény, pózna, rúd, szekrényben vagy ruhaszárító sokáig tároló.Félig Átlátszó Ruhadarab Borítómegtalálja a ruhával kényelmesen, gyorsan, anélkül, hogy a fedél kinyitása táska.Félig átlátszó szín képes megvédeni a ruházat elhalványulás, ha lógott, közel a természetes fény.Por, nedvesség-bizonyíték, MoshatóLóg ruha, táskák megakadályozza, hogy a por, a nedvesség, kosz a festés a ruhát, miközben a ruhákat, száraz, tiszta, ez a zsákból lehet mosni, majd újra, nagyon kényelmes, praktikus, a mindennapi használat során.Könnyen Fold-Nem nehéz keret a ruha takarja, amely megkönnyíti, hogy hajtsa el az útra.Alkalmas pince, padlás, szekrény, lakás, garázs, lakás, szállás, ruházat műhely, valamint a színház.Termékleírás : Anyaga : PEVA.Méret : Oldal 60*pozitív 30*90cm magasság : hajtogatott méret : 60x30x90cm/23.6x39.2x35.4 Oldalon 60*pozitív 50*90cm magas, három-dimenziós : nem hajtogatott méret : 60*50*90cm/23.6x19.6x35.4. (a kézi mérés, lesz egy hiba az 1-3cm.) Szolgáltatás : 1.Készült kiváló minőségű PEVA anyag, nem mérgező, íztelen.A ruha takarja segít megőrizni a ruhák távol a por -, víz -, amely maximális védelmet. 2.A félig átlátszó design (átlátszatlan) nem csak védi a magánéletét, de azt is lehetővé teszi, hogy gyorsan megérteni a tartalom, ami nagyban ment az idő, hogy megtalálja a ruhát kell. 3.A magas minőségű anyagok, a ruha takarja kiváló tartósság, sima cipzár nélkül akadályokat, így a ruházat táska fedelét lehet használni, sokszor anélkül, hogy elveszítené a funkció. 4.Ez a hordozható ruházat porvédő lehet menteni helyet a szekrényben tartani a szekrényben, tiszta, rendezett. 5.Védeni ruházat portól, szennyeződéstől. 6.Nagy kapacitású, nagyon praktikus, jól karbantartott.A Csomag Többek Között : 1*Ruhákat Porvédő Csomag, Beleértve 1*Ruhákat Port Fedelét.

Jellemzők

Material:
PEVA.
Size:
Side 60*positive 30*height 90cm:
unfolded size
Side 60*positive 50*high 90cm three-dimensional:
unfolded size
Feature:
1.Made of high-quality PEVA material, non-toxic and tasteless. The clothing cover helps keep your clothes away from dust, water, providing maximum protection.:
2.The semi-transparent design (opaque) not only protects your privacy, but also allows you to quickly understand the content, which greatly saves you the time to find the clothes you need.:
3.Due to high-quality materials, the clothing cover has excellent durability, smooth zipper without any obstacles, so the clothing cover bag can be used many times without losing its function.:
4.This portable clothing dust cover can save space for the closet and keep the closet tidy and orderly.:
5.Protect clothing from dust, dirt.:
6.Large capacity, very practical and well maintained.:
Package Including:
1*Clothes Dust Cover:

Termékek a kategóriában