.

.

Indukciós Fedélzeten, hűtőventilátor Nem Gyújtótekercs ZVS Modul Ipari Indukciós Fűtés

Indukciós Fedélzeten, hűtőventilátor Nem Gyújtótekercs ZVS Modul Ipari Indukciós Fűtés

Ügyfél értékelése:

HUF 3.00
Összeg
Készleten

Ez a fűtési lemez igényel egy bizonyos mennyiségű gyakorlati képesség, valamint a kapcsolódó tudás.A mini ZVS kész testület nem csap, nem fűtésű, gyújtótekercs, hűtőventilátor, stb.A maximális teljesítmény 120 w-os (12 V-os indukciós fűtés).Nyomja meg a gyújtótekercs, hogy 12 V, amikor az elsődleges 5 + 5 kiderült, ez körülbelül 30 W.Mini változat ZVS nem érintse meg a kész termék indukciós fűtés a létrát meghajtó nélkül, hűtőventilátor.Szolgáltatás : 1. A mini ZVS kész testület nem csap, nem fűtésű, gyújtótekercs, hűtőventilátor, stb.2. A maximális teljesítmény 120 w-os (12 V-os indukciós fűtés).3. Nyomja meg a gyújtótekercs, hogy 12 V, amikor az elsődleges 5 + 5 kiderült, ez körülbelül 30 W.4. Mini változat ZVS nem érintse meg a kész termék indukciós fűtés a létrát meghajtó nélkül, hűtőventilátor.5. Ez a fűtési lemez igényel egy bizonyos mennyiségű gyakorlati képesség, valamint a kapcsolódó tudás.Specifikáció : Elem Típus : ZVS Indukciós Fűtés Module Model : BYS459-1500 Voltage : 5 V-12 VMaximum Teljesítmény : 120 WPackage Lista : 1 x ZVS Indukciós Fűtés Modul 1 x Tekercs Megjegyzés : 1. Mini változat ZVS nem érintse meg a kész termék indukciós fűtés a Tesla létra meghajtó hűtés nélkül fan2. Ez a fűtési lemez igényel egy bizonyos mennyiségű gyakorlati képesség, valamint a kapcsolódó tudás.3. A maximális teljesítmény 120 w-os (12 V-os indukciós fűtés).Nyomja meg a nagyfeszültségű csomag 12 V, amikor az elsődleges 10 fordul, arról, 30 W.4. A bemeneti feszültség DC 5 V ~ 12 V, ez a feszültség tartományban van a feszültség, a munka, nem a feszültség, amikor a tápegység üres!5. Ellenőrizze, hogy minden alkatrész vannak forrasztva megfelelően, a pozitív, mind a negatív pólus a tápkábel nem fordítható vissza, miután a terhelés csatlakoztatása (fűtésű, magas feszültség csomag), majd kapcsolja vissza!Nem teher lehet táplálni!Terhelés nélküli teljesítmény könnyen sérült!6 DB fűtés coil The szélessége a fűtött objektum kell között, 1/3, majd 1/2, a belső átmérője a fűtésű, a maximális nem haladhatja meg a 2/3!Az átmérője a fűtött objektum kell ellenőrizni belül 20mm, amennyire csak lehetséges.Ha a fűtési túl nagy, nehéz lesz, felmelegszik, hogy piros.Végtére is, a hatalom korlátozott.Induktív fűtés, általában működik, 5 perc power off hűtő.Mert a jelenlegi viszonylag nagy során indukciós fűtés, a tekercs volt.

Jellemzők

Item Type:
ZVS Induction Heating Module
Model:
BYS459-1500
Voltage:
5V-12V
Maximum Power:
120W
Package List:
 1 x ZVS Induction Heating Module :
 1 x For Coil :
Note:
1. Mini version ZVS no tap finished product induction heating for Tesla stepladder drive without cooling fan:
2. This heating plate requires a certain amount of hands-on ability and related knowledge.:
3. The maximum power of 120W (12V induction heating). Push the high voltage package 12V, when the primary 10 turns, about 30W.:
4. The input voltage DC 5V ~ 12V, this voltage range is the voltage at work, not the voltage when the power supply is empty!:
5. Confirm that all components are soldered correctly, the positive and negative poles of the power cord are not reversed, after the load is connected (heating coil, high voltage package), and then power on! No load can be powered! No-load power is easily damaged!:
6PCS heating coil:
The width of the heated object should be between 1/3 and 1/2 of the inner diameter of the heating coil, and the maximum should not exceed 2/3!:
The diameter of the heated object should be controlled within 20mm as much as possible. If the heating is too large, it will be difficult to heat up to red. After all, the power is limited.:
Inductive heating, usually work for 5 minutes to power off cooling. Because the current is relatively large during induction heating, the coil he:

Termékek a kategóriában