.

.

PIFUDE Karácsonyi Díszek, Mikulás, az Éneklés, a Tánc Hangszerek újévi Ajándékok a Gyermekek Karácsonyi Díszek (Színes :

PIFUDE Karácsonyi Díszek, Mikulás, az Éneklés, a Tánc Hangszerek újévi Ajándékok a Gyermekek Karácsonyi Díszek (Színes :

Ügyfél értékelése:

HUF 6467.40
Összeg
Készleten

1. Kreatív plüss Mikulás dizájn, amely létrehozhat egy Karácsonyi hangulatot. 2. Mikulás játszhat hangszerek, ami nagyon érdekes. 3. Nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom is lehet használni, mint dekoráció. 4. Alkalmas mindenféle jelenetek, nem csak Karácsonykor. 5. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás. 1. Kreatív plüss Mikulás dizájn, amely létrehozhat egy Karácsonyi hangulatot. 2. Mikulás játszhat hangszerek, ami nagyon érdekes. 3. Nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom is lehet használni, mint dekoráció. 4. Alkalmas mindenféle jelenetek, nem csak Karácsonykor. 5. Cégünk garantálja a termék minőségét, miközben garantálja a sebesség, ha kétségei vannak, akkor forduljon hozzánk át , mi biztosítja a legőszintébb szolgáltatás.Anyag : plush Features : aranyos, kreatív, az éneklés, a tánc, movable Santa magasság : 30cm/11.81 a, szélesség : 10cm/3.94 a (kb.)megjegyzések : Mivel a különböző világítás, a képernyő , a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt más kézi mérések.A csomag tartalmazza : 1 x Mikulás Játék (Nem Elemeket).

Jellemzők

Termékek a kategóriában