.

.

Abaodam LED Muzulmán Ramadan Lámpások String Fények Eid Fény Dekoráció Fesztivál Fél Szobás Születésnapja (Meleg Fehér, 1.

Abaodam LED Muzulmán Ramadan Lámpások String Fények Eid Fény Dekoráció Fesztivál Fél Szobás Születésnapja (Meleg Fehér, 1.

Ügyfél értékelése:

HUF 4050.00
Összeg
Készleten

dekor világítás létrehozása nyugodt, leisured, meleg, romantikus hangulatot.Ők biztos, hogy a fókuszpont bármilyen jelenetet!.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Különleges lámpák design teszi a led-string tündérfény egy nagy dekoráció, otthon, kert, étkezde, terasz, Ramadan dekoráció, vagy egyéb helyeken.Dia, hogy nyissa ki vagy csukja be az elemtartó, ez hajtja 2 AA elem ( NEM tartozék ), nagyon biztonságos, a felhasználók számára.Minőségi műanyagból készült, hogy a tündér string lámpák, környezetbarát, biztonságos használat.dekor világítás létrehozása nyugodt, leisured, meleg, romantikus hangulatot.Ők biztos, hogy a fókuszpont bármilyen jelenetet!.Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!.Különleges lámpák design teszi a led-string tündérfény egy nagy dekoráció, otthon, kert, étkezde, terasz, Ramadan dekoráció, vagy egyéb helyeken.Dia, hogy nyissa ki vagy csukja be az elemtartó, ez hajtja 2 AA elem ( NEM tartozék ), nagyon biztonságos, a felhasználók számára.Minőségi műanyagból készült, hogy a tündér string lámpák, környezetbarát, biztonságos használat.Termék Description This elem egy sor 10db LED-es lámpák, amelyek célja, mint a lámpás alak.Ezek az akkumulátorok által táplált, energia-megtakarítás, alacsony fogyasztás, az utolsó hosszú idő.Az általában használt felek, színpad, a Ramadán, hálószoba, éjszakai helyszínekhez, illetve egyéb dekorációk, ami egy meleg hangulatot.Jellemzők - Fény Színe : Meleg Fehér. - Elem Anyaga : Műanyag. - String Hossz : 1. 65m. - Minőségi műanyagból készült, hogy a tündér string lámpák, környezetbarát, biztonságos használat. - Speciális lámpák design teszi a led-string tündérfény egy nagy dekoráció, otthon, kert, étkezde, terasz, Ramadan dekoráció, vagy egyéb helyeken. - Dia, hogy nyissa ki vagy csukja vissza az akkumulátor-rekesz, ez hajtja 2 AA elem ( NEM tartozék ), nagyon biztonságos, a felhasználók számára. - dekor világítás létrehozása nyugodt, leisured, meleg, romantikus hangulatot.Ők biztos, hogy a fókuszpont bármilyen jelenetet!Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.Őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 1 x string fény.

Jellemzők

Termékek a kategóriában