.

.

MMyydds Megvastagodott Pet Kennel Mat Plüss Meleg Pet-Mat Kutya Mat Ágy Kényelmes Macska Alszik Mat Pet Supplies (Szín :

MMyydds Megvastagodott Pet Kennel Mat Plüss Meleg Pet-Mat Kutya Mat Ágy Kényelmes Macska Alszik Mat Pet Supplies (Szín :

Ügyfél értékelése:

HUF 0.67
Összeg
Készleten

***Adja meg a szőrös baba, saját zárt kúria, ha azt akarják, hogy maradjon csendben, el tudják rejteni a saját félreeső, biztonságos hely. ***Ez a kutya ágy tud nyújtani egy szuper puha, meleg, anti-szorongás környezetben, a kölykök, vagy közepes méretű kutya.A pet feküdt a kényelmes pet ágy olyan meleg, mint egy anya karját. ***A pet ágy is fel van szerelve egy vízálló alap, hogy megakadályozza a nedves, piszkos felületekről. ***Használt, otthon vagy utazás ketrecekben, ládák, kennelek, járművek, házak kutyák, macskák.Puha, kényelmes, ez egy nagy ajándék a pet kiskutya.Vegye figyelembe, hogy külön mosás, szárítás ajánlott.Mivel tömörített, megnyitása után a csomagot, kérjük, pat, rázzuk össze, hagyjuk állni 48 órát, hogy pihe. ***Adja meg a szőrös baba, saját zárt kúria, ha azt akarják, hogy maradjon csendben, el tudják rejteni a saját félreeső, biztonságos hely. ***Ez a kutya ágy tud nyújtani egy szuper puha, meleg, anti-szorongás környezetben, a kölykök, vagy közepes méretű kutya.A pet feküdt a kényelmes pet ágy olyan meleg, mint egy anya karját. ***A pet ágy is fel van szerelve egy vízálló alap, hogy megakadályozza a nedves, piszkos felületekről. ***Használt, otthon vagy utazás ketrecekben, ládák, kennelek, járművek, házak kutyák, macskák.Puha, kényelmes, ez egy nagy ajándék a pet kiskutya.Vegye figyelembe, hogy külön mosás, szárítás ajánlott.Mivel tömörített, megnyitása után a csomagot, kérjük, pat, rázzuk össze, hagyjuk állni 48 órát, hogy pihe.Plüss kutya ágy pet szőnyeg takaró párna alkalmas kisebb-nagyobb dogs Features : szuper puha, meleg, lélegző, mosható, attractive Applicable fajták : kicsi, közepes vagy nagy kutyák, macskák, Csivavákat, Teddy, Pug, Mini Schnauzer, francia Bulldog We nyújt az ügyfelek egy jó vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk 24 órán belül.

Jellemzők

Termékek a kategóriában