.

.

Feraco 2 Db Mágneses Réz Gyűrűk a Nők,99,99% - Os Tisztaságú Réz Gyűrűm a Nők,Állítható Ujj Gyűrű, Ékszerek, Ajándék Doboz(C)

Feraco 2 Db Mágneses Réz Gyűrűk a Nők,99,99% - Os Tisztaságú Réz Gyűrűm a Nők,Állítható Ujj Gyűrű, Ékszerek, Ajándék Doboz(C)

Ügyfél értékelése:

HUF 809.10
Összeg
Készleten

?MIATT ELADÓ, Feraco 2014-ben alapították.Több mint 7000 felhasználó úgy dönt, hogy megvásárolja a márka minden hónapban.Válasszon Feraco márka,akkor lesz a végső vásárlási élmény. ?99,99% - os TISZTASÁGÚ RÉZ .. Ez a réz mágneses gyűrűk készült 99,99% - os tisztaságú réz.Ez hipoallergén,a vezető, mind a nikkel-mentes,erős, tartós.A mágneses gyűrűk nők javíthatja a vitalitás. ? ÚJ STÍLUS .. Ez egy gyönyörű megjelenés, valamint alkalmas bármilyen alkalomra.Senki nem fogja tudni, hogy ez egy mágneses gyűrű.Gyönyörű design biztosan, hogy a szeme ragyog. ?ÁLLÍTHATÓ GYŰRŰ : a Szív design gyűrű : hossz : 2.64 a(6.7 cm),szélessége : 0.2 a(0,5 cm),súly : 3g.Virág gyűrű : hossz : 2.56 a(6,5 cm),szélessége : 0.24 a(0,6 cm),súly : 4g.Állítható a mérete megnyomásával közvetlenül otthon. ?ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA : Feraco a vezető cég, a kategória.Kínálunk 30 napos pénz-visszafizetési garancia bármilyen okból, 18 hónap garancia a minőségi problémák.Nem kell aggódnod.Több mint 7000 felhasználó úgy dönt, hogy megvásárolja a márka minden hónapban.Nekünk csak egy kell választás tőled.Úgy gondoljuk, hogy le lesz nyűgözve, amelyet a magas minőségű anyagok, valamint a gyönyörű design használjuk.

Jellemzők

Termékek a kategóriában